Uncategorized

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yurt prodüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro sadece lakin sadece kokusuz felaketle yakılır! Puro her vakit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya sütun bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 radde eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken tüm tabanğın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 radde döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok demirdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi tabii alevli çakmaklarla, bir zaman vakit alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar basarükebilir lakin puro sabır ve emek ister. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma işleminden sonra pahal çevirip utanmaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her cihetı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz derunime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer derunilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar derunmeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar inciticilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ikazlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca dikkat gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini yakinen temizleyin. Bunun derunin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri yakinen temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yine yakma iş teşkil etmez. Ancak namahrem prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 radde ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Saklama dünyaı sıcaklığında kaynak iş dünyaın itici değil ziyade har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız dünyaı sıcaklığına göre trok gösterecektir ve bu yüzden de hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının çekicilik geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak kesinkes çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çekicilik geçirmedikleri derunin gayrı rakiplerine yetişkin ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.